68-vuotiasta Martti Kuuselaa ollaan gambialaisen The Point-julkaisun mukaan houkuttelemassa Gambian maajoukkueen päävalmentajan tehtävään. Lehden mukaan Kuusela olisi jo alustavasti näyttänyt tehtävälle vihreää valoa.

Gambia on tuoreimmassa Fifa-rankingissa sijalla 139 eikä se ole vielä koskaan yltänyt MM-kisoihin tai Afrikan mestaruusturnaukseen. Usko parempaan huomiseen on kuitenkin kova. Karsinnoissa ensi vuoden MM-kisoihin Gambia jäi lohkonsa jumboksi saatuaan kuudesta ottelusta neljä pistettä. Lohkosta jatkokarsintaan eteni Norsunluurannikko.

Gambian maajoukkueessa pelaa myös kaksi Veikkausliigasta tuttua pelaajaa: HJK:n Demba Savage sekä KuPS:in Omar Colley. Lisäksi kahdella maajoukkuepelurilla on suomalainen seuratoveri, sillä hyökkääjä Momodou Ceesay pelaa Aleksei Eremenko Jr:n kanssa kazakstanilaisessa Kairatin joukkueessa ja puolustaja Kebba Ceesay Kasper Hämäläisen kanssa puolalaisessa Lech Poznanissa.

Martti Kuusela valmensi Suomen A-maajoukkuetta vuosina 1982-1987. Hän on myös voittanut kahden suomenmestaruuden lisäksi kansallisen mestaruuden myös Unkarissa Kispest Honvedin päävalmentajana. Nykyään Kuusela on tuttu kasvo YLE:n jalkapalloasiantuntijan tehtävistä.