MYPA on tehnyt jatkosopimukset maalivahtien Ville Iiskolan ja Niko Huuskon, toppari Tuomas Ahon, keskikenttäpelaaja Xhevdet Gelan sekä hyökkääjä Pyry Soirin kanssa.

– Nykyisestä joukkueesta Aho, Iiskola ja Gela kuuluvat kaikki avainpelaaja-kategoriaan. Huusko sekä Soiri sen sijaan edustavat tulevaisuuden kaartia, MYPA-toiminnanjohtaja Marco Manso kommentoi seuran verkkosivuilla.

Keskusteluita käydään myös usean muun pelaajan kanssa.

– Käymme neuvotteluja seitsemän tämän kauden joukkueen avainpelaajan kanssa. Tarkoitus on, että vahva runko on pian kasassa, Manso jatkaa.

Lisäksi jatkosopimuksen allekirjoittivat kuntovalmentaja Mika Heino, maalivahtivalmentaja Ville Lehtinen sekä fysioterapeutti Ari Virta. Myös joukkueenjohtajat Timo Tiitinen ja Pirkko Itälä sekä huoltaja Jorma Ruotsalainen jatkavat MYPA:ssa myös ensi kaudella.