Saksan kolmannen sarjatason Hallescher FC:n suomalaispuolustaja Kristian Kojola sai komean huomionosoituksen. Kojola valittiin tänään julkistettuun kolmosbundesliigan kuukauden tähtikentälliseen ensimmäistä kertaa uransa aikana. Koko syyskuun tähtikenttää voi tarkastella tästä linkistä.

Palkinnoksi hyvistä otteistaan Kojola kantoi eilisessä osavaltion cup-ottelussa eilen hihassaan myös kapteeninnauhaa. Kyseessä oli Sachsen-Anhaltin osavaltiocupin toisen kierroksen ottelu Wernigerodea vastaan ja Halle eteni kolmannelle kierrokselle maalein 4-2. Halle selvisi näin cupissa kolmannelle ottelukierrokselle eli 16 parhaan seuran joukkoon. Cupin voittaja ansaitsee paikan ensi kauden varsinaisessa Saksan Cupissa.

Kojola teki ottelussa oman maalin hämmästyttävästi lisäajan 22. minuutilla. Lisäaikaa pelattiin reilusti, sillä molempien joukkueiden kannattajia ryntäsi kentälle kesken ottelun ja järjestysmiesten väliintulo aiheutti otteluun pienen keskeytyksen. Timo Furuholm ei ottelussa pelannut, sillä hän on jo liittynyt maajoukkueen mukaan.