Arsenal-luotsi Arsene Wenger on iskenyt silmänsä Olympiakosin Konstantinos Mitroglouhun. 25-vuotias hyökkääjä on ampunut kotimaansa sarjan 10 otteluun peräti 14 osumaa.

Mies on tehnyt Mestarien liigassakin jo kolme maalia neljään peliin. Mitroglou ampui myös maansa MM-kisoihin. Mies vastasi kolmesta maalista, kun Kreikka pudoti Romanian jatkokarsinnassa 4-1-lukemin.

– Hän on todella hyvä maalintekijä. Meillä on tapana hieman ylenkatsoa Kreikan pääsarjaa, mutta hän on onnistunut myös näyttämään taitonsa Mestarien liigassa Olympiakosille, Wenger kertoi Eurosportille.

– Hänellä on loistava kyky hakeutua oikeaan paikkaan kentälle ja hän on myös fyysisesti vahva. Näimme tätä myös Romaniaa vastaan. Tilastot puhuvat hänen puolestaan. Toisaalta, hänen pitää kehittyä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi, kun hän kohtaa Euroopan huippuseuroja.

Kreikkalaisseura tiedotti torstaina, että Mitroglou on loukkaantumisen vuoksi kentiltä sivussa kuukauden päivät. Mies loukkaantui keskiviikon PSG-ottelussa, minkä Olympiakos hävisi. Mitroglou ei täten pysty pelaamaan jatkopaikan kannalta ratkaisevassa Mestarien liigan ottelussa Anderlechtia vastaan.

Tehomies on viime aikoina yhdistetty Arsenalin lisäksi myös Inter Milaniin sekä Borussia Dortmundiin.