Aapo Lappalainen ja Ilves ovat sopineet kauden 2014 kattavasta sopimuksesta.

Aapo lukeutuu Ilveksen kasvatteihin ja teki ensimmäisen sopimuksensa joukkueensa kanssa jo kaudelle 2008. Tuon jälkeen mies on viilettänyt liigassa TamUn mukana sekä Ykkösessä pelanneen FC Hämeenlinnan. Aapon uraa ovat kiusanneet ikävät polvivaivat. Mies on käynyt ortopedin pakeilla jo kolmasti.

Viimeisin paha loukkaantuminen sattui Tammelassa pelatussa Ilves – Haka pelissä 13.7. Ottelua ehti vanheta vain 7 minuuttia jonka jälkeen Aapo kiikutettiin paareilla pois kentältä. Leikkaus meni hyvin ja kuntoutus on edennyt normaalin suunnitelman mukaan. Täyttä pelilupaa odotetaan lääkäriltä helmi-maaliskuussa. Ennen loukkaantumistaan Aapo oli murtautunut joukkueen aloituskokoonpanoon ja meno vaikutti todella mallikkaalta. Otteluita kertyi runkosarjassa 13 ja maaleja syntyi 2.

Aapo itse oli varsin tyytyväinen sopimukseensa.

”Loistavat fiilikset että pelaaminen Ilveksessä jatkuu”

– Loistavat fiilikset että pelaaminen Ilveksessä jatkuu. Itselleni oli selvää jo aikaisin kesällä, että Ilveksessä haluan pelaamista jatkaa. Hyvän alkukauden jälkeen ikävä loukkaantuminen jätti omasta kaudesta kuitenkin melko huonon kuvan ja sitä lähdetään tulevalle kaudelle muuttamaan. Tavoitteena on nostaa omalla tekemisellä joukkueen tasoa joka päivä ja olla isossa roolissa viemässä seuraa kohti tavoitteita. Kesällä oli loistavaa pelata runsaslukuisen yleisön edessä ja siitä saamme toivottavasti nauttia myös tulevalla kaudella.

Myös pääpiiskuri Mika Malinen suitsuttaa Lappalaista.

– Aapon loukkaantuminen oli äärimmäisen kova paikka koko joukkueelle. Aapo oli kantavia voimiamme ja hän pystyy pelaamaan laidassa niin pakkina kuin keskikentälläkin. Aaposta huomaa jo kilometrien päähän kova asenne tekemiseen ja hänen rinnassaan sykkii Ilves-sydän. Tälläisiä pelaajia kaipaamme niin kentälle kuin pukukoppiinkin.

Lähde: Ilveksen tiedote.