MYPA:n joukkue täydentyy kahdella pelaajalla, kun Toni Lindberg ja Atte Hoivala siirtyvät punavalkoisiin.

– Toni ja Atte olivat molemmat päävalmentaja Antti Muurisen listalla. Molemmilla on tarpeeksi kokemusta Veikkausliigasta, ja uskomme, että he tulevat vahvistamaan joukkuettamme, MYPA:n toiminnanjohtaja Marco Manso kommentoi seuran tiedotteessa.

Lindberg on MYPA:n oma kasvatti, joka debytoi Veikkausliigassa toukokuussa 2008. 28-vuotias keskuspuolustaja pelasi MYPA-paidassa Veikkausliigaa kaudet 2008-2011. Kauden 2011 päätteeksi Lindberg sai kutsun maajoukkueleirille ja oli sarjan ainoa pelaaja, joka pelasi kauden aikana täydet minuutit.

Veikkausliigasta Lindberg siirtyi Uzbekistanin pääsarjaan, Mash’al Muborakin joukkueeseen. Elokuussa 2012 Lindberg siirtyi Norjan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Altanin riveihin. Kauden 2013 hän pelasi FC KooTeePeessä.

Atte Hoivala siirtyy Kymenlaakson Sähkö Stadionille Vaasan Palloseurasta. KuPS-kasvatti pelasi päättyneellä kaudella VPS:ssä 19 ottelua. Kaikkiaan 21-vuotias puolustaja on pelannut pääsarjaa jo kaudesta 2009 lähtien, yhteensä 84 ottelun verran.

Laitapuolustaja Hoivala on nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo. Veikkausliigakauden jälkeen Hoivala oli myös aikuisten maajoukkueessa Meksiko-harjoitusottelussa.

Lindbergin ja Hoivalan sopimusten myötä MYPA:lla on kasassa 14 pelaajasopimusta.

– Joukkueeseen haetaan vielä 8-10 pelaajaa. Joukkueharjoitukset alkavat joulukuun alussa, Manso linjaa.

Toiminnanjohtaja Manso ja päävalmentaja Muurinen lähtevät ensi viikolla Brasiliaan käynnistämään Fluminense-yhteistyötä pelaajatarkkailun osalta.