Rovaniemen Palloseuran ensi kauden liigajoukkue sai kaksi jäsentä lisää kun Alison Ndukaku, 22 ja Mika Lahtinen, 28, solmivat vuoden mittaiset jatkosopimukset. Alisonin sopimuksen myötä RoPS:in topparipari jatkaa puolustuksen tukipilarina myös tulevalla kaudella. Eilen RoPS ilmoitti Alisonin toppariparin Faith Friday Obilorin jatkavan seurassa.

Lahtiselle tuleva kausi on jo viides RoPS-paidassa. ”Ladalle” onkin kertynyt RoPS:issa 108 virallista ottelua, joissa on syntynyt 28 maalia. Lahtinen on tyytyväinen menneeseen kauteen ja odotukset ensi kaudesta ovat korkealla.

– Oli mahtava voittaa RoPS:ssa Suomen Cup viime kaudella. Olen tyytyväinen siitä, että pystyin pelaamaan useaa eri pelipaikkaa. Tehojen osalta toki täytyy parantaa ensi kaudella. Muutenkin odotukset ensi kauden suhteen ovat korkealla. Odotan tietysti parempaa tulosta etenkin Veikkausliigassa, Mika Lahtinen toteaa.

Päävalmentaja Juha Malinen kommentoi Lahtisen sopimusta seuraavasti:

– Me valmentajat tykästymme aina pelaajiin, jotka ovat valmiit tekemään työtä tosissaan. Mika Lahtinen on mielestäni ehtinyt profiloitua rovaniemeläiseksi ja RoPS:in luottopelaajaksi periksiantamattomuudellaan. Mies on käyttökelpoinen niin hyökkäyksen eri rooleissa kuin myös puolustajana. Upeaa, että Ladan sininen sydän sykkii edelleen RoPSille!

Alisonin sopimusta Malinen puolestaan kommentoi näin:

– Väkivahva Ndukaku Alison teki läpimurtokauden ja se tietysti aiheutti tarjouksia muualta. On hienoa, että kovaluinen ja nopea toppariparimme säilyy ja Alison haluaa jatkaa kehittymistään sinivalkoisin siivin. On muistettava, että Alison on parinsa tavoin vasta 22-vuotias. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisuudet kehityksen jatkumiselle ovat upeat!

Lähde: RoPS:in kotisivujen tiedote