RoPS on tehnyt jatkosopimukset Emenike Uchenna Mbachun, 24ja Nicholas Otarun, 27, kanssa. Uutena nimenä joukkueeseen liittyy Janne Saksela, 20, JJK:sta.

Mbachun ja Otarun sopimukset ovat yksivuotisia. Mbachun sopimukseen sisältyy lisäksi seuraoptio kaudelle 2015.

– RoPSin hyökkäys ei viime kaudella tehoilla pullistellut, mutta näen silti yksittäisissä pelaajissa isoa potentiaalia. Nicholas Otarun työmoraali on loistava. Uskon, että miehen kyky haastaa ja prässätä vastustajaa tuottavat joukkueelle mahtavia maalintekopaikkoja. Toki Nicholas pystyy kokemuksellaan myös itse yhä parempiin maalimääriin, päävalmentaja Juha Malinen pohtii seuran verkkosivuilla.

– Emeniken kausi jätti varmasti kysymysmerkkejä. Mielestäni miehen hartioiden välissä on yksi sarjan suurimmista haasteista. Pelottavan nopea ja suoraviivainen mies voidaan saada vielä sellaiseen liitoon, että pysäyttäjien etsiminen saattaa olla haastavaa. Hienoa, että pelaaja on valmis läytämään tehonsa RoPSissa, Malinen sanoo.

Sakselan sopimus on kahden vuoden mittainen.

– Tulevalla kaudella puolustukseltamme vaaditaan entistä enemmän. Janne Saksela on todistanut lahjakkuutensa ja tulevina kausina hänestä koulitaan vahvan roolin laitapelaaja. Miehellä on upeat raamit ja hyvä nopeus, joten pelipaikka voi tarvittaessa löytyä myös hyökkääjänä. Erittäin mielenkiintoinen tulevaisuuden pelaaja, Malinen päättää.