FC Thunin suomalaishyökkääjä Berat Sadik nousi joukkueensa suureksi sankariksi 2-1-voitossa FC Zürichistä. Thun oli ottelussa 0-1-tappiolla, kun Sadik vaihdettiin kentälle 62. peliminuutilla. Vaihto osoittautui loistavaksi, sillä suomalainen vastasi joukkueensa molemmista maaleista.

Ensin valmentaja Urs Fischerin super-sub puski komean tasoitusmaalin pelin 82. minuutilla. Vain kolme minuuttia myöhemmin Sadik teki Josef Martinezin esityöstä illan toisen maalinsa ja ratkaisi isännille voiton. Voittonsa myötä Thun nousi Sveitsin pääsarjassa kuudenneksi. Zürich sai pallon vielä ottelun lisäajalla maaliin, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Sadikin maalisaldo Sveitsin Superliigassa on nyt viisi. Lukemalla hän on joukkueensa toiseksi paras maalintekijä. Peliaikaan suhteutettuna 27-vuotias suomalainen on Thunin selkeästi tehokkain viimeistelijä.

Edellisen kerran Sadik oli viettänyt kahden maalin iltaa viime Veikkausliiga-kauden päätöskierroksella 27.10.2012 pelatessaan vielä HJK:n paidassa. Maajoukkuessa yhteensä seitsemän A-maaottelua pelannut Sadik nähtiin viimeksi tammikuussa 2012.