Bayern Münchenin 18-vuotiaan tanskalaislupauksen Pierre-Emile Höjbjergin syksy on ollut raskas.Nuoren keskikenttäpelaajan isällä todettiin elokuussa 2013 pahalaatuinen vatsasyöpä.

– Tulin harjoituksiin ja vain itkin ja itkin. Ajattelin: ”Isäni voisi kuolla, minä olen 18-vuotias, kaukana kotoa ja yksin”, Höjbjerg muisteli Tanskan televisiolle antamassaan haastattelussa SportBildin mukaan.

Nuorukainen on vaikuttunut seuralta ja erityisesti Bayern Münchenin valmentajalta Pep Guardiolalta saamastaan tuesta. Guardiola kutsui Höjbjergin luokseen ja halusi keskustella suojattinsa kanssa.

– Minä itkin ja sanoin Guardiolalle olevani peloissani. Hän kehotti minua tukemaan läheisiäni ja pysymään heidän lähellään, vaikka työni kärsisikin siitä. Sitten Pep alkoi itsekin itkeä eikä tiennyt enää, mitä sanoa. Hän kertoi, että hän ja seura ovat aina tukenani, Höjbjerg kuvaili tunteikasta kohtaamista.

Lue pidempi juttu Bundesliiga.com-sivustolta.