Forsell, Ojala, Riski, Sumusalo… – sopimuksettomista pelaajista kova joukkue

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen sopimuksettomien pelaajien maajoukkue pelaa tammikuussa kansainvälisen pelaajayhdistyksen FIFPRo:n järjestämässä sopimuksettomien pelaajien turnauksessa. Suomalaisilla on jalkeilla harvinaisen kova ryhmä.

Suomen joukkueeseen ovat alustavasti jo ilmoittautuneet entinen A-maajoukkueen maalivahti Peter Enckelman sekä puolustajat Niko Kukka, Joni Aho, Sami Rähmönen ja Mikko Sumusalo. Keskikentältä löytyy IFK Mariehamnissa taiteillut kolmikko Patrick ByskataPekka LagerblomPetteri Forsell. Hyökkäystä vahvistaa Erfan Zeneli ja Mika Ojala sekä Roope Riski. Turnausvalmentajaksi on lupautunut Mika Laurikainen.

– Olen todella mielelläni mukana ja meillä on erittäin hyvä jengi tulossa kasaan, ja joukkueessa on tuttu valmentajakin vielä. Hieno turnaus varmasti tulossa, pääsee pelaamaan tällaisten kavereiden kanssa ja olosuhteetkin ovat siellä kohdallaan, se on tuttu paikka mullekin. Tämä auttaa varmasti löytämään niitä työpaikkoja ensi kaudeksi, Riski pohtii pelaajayhdistyksen verkkosivuilla.

Suomen lisäksi Oslossa pelattavaan turnaukseen osallistuvat isäntämaa, Ruotsi ja Irlanti.  Turnauksen varsinainen pelipäivä on torstaina 9.1.2014, jolloin kaikki joukkueet pelaavat yhden alkuottelun sekä sijoitusottelun päälle.

–  Turnauksen varsinaisena tarkoituksena on tarjota avoin ja kansainvälinen näyttöpaikka kaikille turnaukseen osallistuville sopimuksettomille pelaajille. Kaikkien edellisten vuosien suomalaiset turnauspelaajat ovat työllistyneet turnauksen jälkeen ennen seuraavan kauden alkua, Jalkapallon Pelaajayhdistyksen varapuheenjohtaja Tero Koskela toteaa.

Suomen joukkueen kokoonpano voi elää vielä mahdollisten uusien pelaajasopimuksien myötä.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!