Manchester Cityn manageri Manuel Pellegrini kertoi keskiviikon West Bromwich -ottelun alla, että pelaajasiirtoja seurasta poispäin tuskin nähdään tammikuussa vahvoista siirtohuhuista huolimatta.

Eräs paljon muualle huhuttu pelaaja on laitapakki Micah Richards, jonka kehittyminen urallaan vaatisi suurempaa vastuuta. Myös kaksi muuta englantilaispelaajaa James Milner sekä Joleon Lescott ovat olleet huhuissa mukana.

– Joukkue, mikä meillä on kauden alussa, on joukkue minkä tarvitsemme. Olisi erikoista, jos joku pelaaja päästettäisiin muualle tammikuussa, Sky Sports siteerasi chileläistä.

– Lescott on pelannut muutamissa viime otteluissa ja Milner pelaa normaalisti. Richardsilla on ollut loukkaantumisia, mutta hän sai peliaikaa Plzeniä vastaan Mestarien liigassa ja Sunderlandia vastaan Valioliigassa. Hän pelasi kolmesta edellistä ottelustaan kaksi. Englantilaiset, espanjalaiset sekä argentiinalaiset pelaavat ovat kaikki tarpeellisia.

City on viime peleissä näyttänyt taistelevansa liigamestaruudesta ja juuri kokoonpanoon leveys on heillä ehkä parempi kuin kilpailijoillaan.