JJK on tenyt tärkeitä jatkopestejä. Ville Priha jatkaa edustusjoukkueen valmentajana päävalmentaja Juha Pasojan ja fysiikkavalmentaja Antti Luhdan tukena tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lisäksi edustusjoukkueen taustaryhmässä jatkavat tuttuun tapaan joukkueenjohtaja Tapani Korhonen, hieroja Antto Haapalahti sekä lääkäri Oskari Ervasti.

A-nuorissa luotsina jatkaa Jukka Västinen, joka yrittää jatkaa mitaliputkea valmennusuraansa aloittelevan Mikko Mannisen kanssa.

JJK yrittää jatkossa entisestään parantaa yhteistyötä edustusjoukkueen ja juniorien välille. Toimitusjohtaja Petro Punnan mukaan Prihalla on tässä iso rooli.

– Ville on tärkeä lenkki juniorien ja edustusjoukkueen välillä, hän on vahvasti mukana niin nuorten kuin edustusjoukkueenkin valmennuksessa – niin, että kokonaisuutta tarkastellessa pääpaino on nuorissa pelaajissa, Punna toteaa seuran verkkosivuilla.

– Pyrimme siihen, että nuorimmista juniori-ikäluokista lähtien me tiedämme tarkalleen millaista pelaajamateriaalia meillä on käytettävissä ja että pelaajilla on olemassa selkeä pelaajapolku kuusivuotiaista aina edustusjoukkueeseen asti, Punna toteaa seuran verkkosivuilla.

Prihan ansiosta silta nuorten ja edustusjoukkueen välillä voi toimia kätevästi.

– Hän tulee pikkujunnujen lisäksi toimimaan vahvasti vanhimpien ikäluokkien kanssa – tavoitteena on, että A- ja B-nuoret ovat jatkossa entistä valmiimpia edustusjoukkueen rinkiin noustessaan, Punna tarkastelee.