Mahtavaan syysvireeseen päässyt suomalaishyökkääjä Berat Sadik nousi joukkueensa FC Thunin sankariksi, kun Thun saavutti ensimmäisen välieräpaikkansa Sveitsin Cupissa sitten kauden 2007-2008. Thun ja Sveitsin Liigan kolmantena oleva Grasshopper Zürich eivät saaneet maaleja aikaiseksi pelaamansa 120 peliminuutin aikana, joten ratkaisua haettiin rangaistuspotkukilpailuista.

27-vuotias Sadik upotti Thunin viidentenä laukojana ratkaisevan rankkarin vuorenvarmasti maaliin. Vieraiden Milan Juvotic kiskaisi tämän jälkeen pallon taivaisiin ja Thun pääsi juhlimaan jatkopaikkaa.

Täydet kaksi tuntia kentällä uurastanut Sadik oli lähellä ratkaista ottelun jo ennen pilkkukisaa. Puolen tunnin kohdalla suomalainen tykitti komean laukauksen n. 25 metristä, jonka vierasjoukkueen maalivahti Roman Bürki torjui vain vaivoin maalin alakulmasta. Koko stadionin odottaessa jo rankkareita Sadik oli vielä lähempänä maalintekoa, sillä ottelun 120. minuutilla hän puski pallon Grasshopper-maalin ylähirteen.

Alkukauden aikana lähinnä hajaminuuteja pelannut Sadik on vihdoin voittanut Thunin valmentajan Urs Fischerin luottamuksen. Viimeisestä kuudesta ottelusta Sadik on pelannut avauskokoonpanossa viidessä ja siinä kuudennessakin – Eurooppa-Liigan ottelussa Rapid Wieniä vastaan – mies oli joukkueensa ainoa maalintekijä tultuaan vaihdosta sisään. Yhteensä Sadik on tehnyt kauden aikana seitsemän maalia, joista viisi liigassa, yhden Sveitsin Cupissa ja yhden Eurooppa-Liigassa.

Cupin välieräottelussa 26.3.2014 Thun kohtaa vieraskentällä suurseura FC Zürichin. Zürichillä on vaikea kausi meneillään, sillä se on Sveitsin liigassa vasta sijalla seitsemän, pykälän juuri Thunin alapuolella.