VPS:lla on tämän viikon harjoituksissa ja keskiviikon VIFK-ottelussa mukana seitsemän testipelaajaa.

Vepsun mukana harjoitteluaan jatkavat jo aiemmin mukana olleet Jasse Kivinen, Kristian Kokko, Thomas Kula ja Lasse Linjala. Näiden lisäksi ryhmään palaa marraskuussa mukana ollut FC Jazzin nuori toppari Samuli Virtanen.

Uusina niminä joukkueen mukaan sen sijaan liittyvät nuori laitapuolustaja Astrit Gabashi ja hyökkääjä Kimmo Hovi. Vuonna 1993 syntynyt Gabashi pelasi viime kaudella Kakkosta Gnistanin riveissä. Hovi nähtiin myös Kakkosessa viime kaudella. 1994 syntynyt Hovi viimeisteli Pallokerho Keski-Uusimaassa 17 maalia.

– Meillä on tässä vaiheessa vielä paljon poissaoloja, joten tämä on hyvä hetki katsoa heidän osaamistaan. Näillä näkymin Kristian Kokko pelaa todennäköisesti keskiviikon ottelussa IFK:n ryhmässä ja voimme näin tarjota mahdollisimman paljon peliaikaa kaikille, päävalmentaja Olli Huttunen kertoo seuran verkkosivuilla.