Honka testaa saksalaispakkia

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Hongan hakee ensi kaudeksi vielä ainakin puolustajaa. Tuota paikkaa tavoittelee esimerkiksi testimies Igor Jovanovic.

Veikkausliigan verkkosivujen mukaan Jovanovicin lisäksi myös Niklas Friberg on ollut espoolaisseuran testissä. Jovanovic on viime kauden Veikkausliigasta tuttu, kun saksalainen pelasi Jarossa 19 ottelua.

– Fribergin kohdalla katsoimme, että tällä kaudella hän ei ehkä vielä pysty pelaamaan Veikkausliigassa, tulevaisuudessa se on mahdollista, päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoo Veikkausliigan verkkosivuilla.

Hongassa uskotaan myös, että Markus Kolsin kohtalo selviytyy tammi-helmikuun aikana. Kolsia testataan laitapuolustajan paikalle.

– Kolsin kanssa pyrimme pääsemään päätökseen lähiviikkoina, se on varmasti seuran ja pelaajan molempien etu. Meillä on tammikuun aikana vielä muutama kova treenipeli, jossa tarkkailemme häntä ja kuun vaihteessa teemme todennäköisesti ratkaisuja asian suhteen, Lehkosuo myöntää.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!