Jaro testaa ainakin tulevalla viikolla serbialaista topparia Adnan Ajrovicia ja gambialaista keskikenttäpelaajaa Kebba Jallowia. Jallowin veli on Veikkausliigasta tuttu Dawda Bah.

Jallow on gambialainen keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan hyökkäävässä roolissa niin keskellä kuin laidallakin. Vuonna 1991 syntynyt Jallow on kahdeksan vuotta veljeään nuorempi. Bah löi itsensä läpi aikoinaan Veikkausliigassa HJK:n riveissä, josta hän siirtyi Bundesliigaan. Viime kaudella Bah palasi KuPS:n riveihin.

Ajrovic taas on pelannut viimeiset kolme kautta Ruotsissa. Vuonna 1990 syntynyt toppari pelasi viime kauden Kristianstads FF:n riveissä. Ajrovic on Serbian pääsarjaseura Novi Pazarin kasvatti, ja pelaajan tilille on kertynyt myös nuorten maaotteluita.

– Molempia suositeltiin meille kontaktiemme kautta ja he ovat todella mielenkiintoisia pelaajia. Mahdollisesti joukkueeseen liittyy muitakin testipelaajia lähiviikkojen aikana, sillä tarvitsemme vielä muutaman täsmähankinnan, Jaron viestintävastaava Jukka Karjalainen kertoo seuran verkkosivuilla.

– Emme kuitenkaan voi hätiköidä, sillä loput palaset tähän palapeliin pitää sopia täydellisesti, Karjalainen lisää.