JJK-luotsi: ”Kaikki testipelaajat esiintyivät edukseen”

© Kuva: Kai Lintinen

JJK ja FC Jazz kohtasivat lauantaina harjoituspelissä. Kehissä nähtiin myös useita testipelaajia.

Ykkösessä ensi kaudella pelaavat joukkueet väänsivät tasaisen pelin Porissa, jonka JJK onnistui voittamaan maalein 2-1. JJK:n maaleista vastasivat Aleksis Lehtonen sekä testipelaaja Jasin Abahassine. Jazzin ainokaisen viimeisteli Benjamin Tuovinen.

Molemmat ryhmät peluuttivat otteluissa useita testipelaajia. JJK:lta tuohon porukkaan lukeutuvat Abahassinen lisäksi Hushyar Aftab, Antti Maltsin ja Kim Palosaari.

– Kaikki testipelaajat esiintyivät edukseen ja sanotaanko että pelasivat muutenkin odotusten mukaisesti. Eiköhän tästä ainakin joku jatka treeniringissä jatkossakin, päävalmentaja Juha Pasoja pohti seuran verkkosivuilla.

Jazzin riveissä uusina miehinä hyvin taistelivat Juuso Laitinen ja Jonas Nyholm sekä Stanley Ukwuoma.

– Kaiken kaikkiaan rohkaiseva startti monella osa-alueella, josta on hyvä jatkaa harjoittelua kohti seuraavaa harjoitusottelua, porilaisten valmentaja Jouni Joensuu puolestaan mietti Jazzin verkkosivuilla.