MYPA pelaa perjantaina kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa FC Viikinkejä vastaan. Ottelu pelataan Myllypuron Pallomyllyssä klo 16.00 alkaen. Päävalmentaja Antti Muurinen odottaa innolla ensimmäistä otteluaan MYPAn peräsimessä.

– Hienoa, että saadaan pelit käyntiin pitkän odotuksen jälkeen. Suurin osa pelaajista on pelannut viimeisimmän ottelunsa viime vuoden lokakuussa, joten on jo korkea aika päästä tositoimiin. Tässä vaiheessa kautta 90 minuuttia täysimittaisessa hallissa voi olla pitkä aika kentällä, mutta hyvin odotuksin otteluun lähdetään, Muurinen kertoi MYPA:n kotisivuilla.

MYPA:n kokoonpanossa on huomenna mukana kolme nuorta testipelaajaa.
– Mukanamme ovat harjoitelleet vasen puolustaja Simo Majander (KJP-B), Lassi Puro (Klubi-04) sekä Alex Oikkonen (Kultsu). Oikkonen ja Puro pystyvät pelaamaan laitalinkkeinä sekä kymppipaikalla. Kaikki kolme ovat mukana huomisessa ottelussa, jatkaa Muurinen.

Joukkue on harjoitellut yhdessä joulukuun alusta alkaen.
– Pelaajat ovat jo tuttuja keskenään, joten ainakin nimet kentällä pitäisi olla tiedossa. Se todellinen tutustuminen tapahtuu kuitenkin vasta huomenna, kun ensimmäistä kertaa joukkueena päästään tositoimiin, Muurinen vinkkaa.