Kuopion Palloseura aloittaa Liigacupin pelit lauantaina Lahdessa. Alkulohko C:n ensimmäisessä pelissä kohdataan kova kotijoukkue FC Lahti, ottelu alkaa Mukkula-hallissa kello 13.00.

Joukkueen testattavana olleet Yankuba Ceesay ja Maikel Verkoelen eivät liity joukkueen riveihin tälle kaudelle.

Puolustajaehdokas Adam Straith, 23, pelaa KuPS:n riveissä Lahdessa testipelaajan statuksella. Toppari saapui keskiviikkona testijaksolle ja antaa huomenna pelillisiä näyttöjä kuopiolaisseuran valmennusjohdolle.

– Tavoitteena lauantaina on saada tasapainoinen peliesitys ja joukkueena on pystyttävä pelaamaan. Me testataan miehiä ja yhteis-säveltä pelaamiseen odotetaan. Me katsastetaan pelaajia ja ajetaan sisään pelitavan vaatimia asioita”, KuPS-valmentaja Esa Pekonen kertoo seuran kotisivuilla.

Kolme KuFu-pelaajaa liittyy riveihin

Farmiseura SC KuFu-98:n pelaajat Henri Jäderholm, Jani Mahanen ja Joonas Ojantie liittyvät farmisopimuksen nojalla KuPS:n riveihin ja matkustavat liigajoukkueen mukana Lahteen.

A-juniorit Ali Al-Musawi, Peetu Pöyhönen ja Sami Juvonen pelaavat huomenna A-nuorten sarja-avauksessa Porissa. Jussi Kujala ja Ilmari Niskanen eivät pelaa Lahdessa.