Pelaajille kotiintuloajat! – Bundesliigajätin johto pakeni parkkihallin kautta kriisipalaverista

© Kuva: Getty Images

Ainoana joukkueena kaikilla 51 Bundesliigan historian kaudella pääsarjassa pelannut Hamburger SV on ajautunut pahoihin vaikeuksiin.

Kuuden ottelun tappioputki on pudottanut joukkueen jo putoamisviivan alle.  HSV on sarjan huonoin kotijoukkue ja sen päästettyjen maalien määrä on koko liigan suurin.

Eilen HSV:n johtoporras piti kriisipalaverin hampurilaisessa loistohotellissa. Palaveri venähti peräti kahdeksantuntiseksi, mutta lopulta neuvottelusalista poistuttiin ilman mainittavia tuloksia. Mitään henkilövaihdoksia ei tehty.

Bildin tietojen mukaan eräs ryhmittymä halusi nostaa takavuosien mestarivalmentajan Felix Magathin vastuuseen joukkueesta, mutta esitys ei saavuttanut riittävästi kannatusta.

Erityisen nolo yksityiskohta on, että kukaan seuran vastuullisista ei saapunut vastaamaan lehdistön kysymyksiin, vaan johtokunta poistui pysäköintihallin kautta vähin äänin paikalta.

Joukkueen nykyinen valmentaja, hollantilainen Bert van Marwijk kovensi jo viime viikolla otettaan joukkueesta. Kaikki miehistön vapaapäivät peruttiin ja lisäksi pelaajille määrättiin kotiintuloajat.

Jokaisen pelaajan tulee olla kotona kolmena peliä edeltävänä iltana viimeistään klo 21.

Bundesliiga.com-sivustolla lisää aiheesta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.