Vaasan Palloseura tiedotti maanantaina tehneensä 24-vuotiaan Cornelius Stewartin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. Joukkueen miehistö elää vielä hieman ennen sarjan alkua ja pelaajia on vielä haussa.

– Testipelaajista Patrick Aaltonen ei jatka enää meidän mukana. (toinen testimies) Kimmo Hovi on lahjakas nuori hyökkääjä, mutta testiä on vaikeuttanut Kimmon nivusongelmat. Yhtä hyökkääjää vielä etsimme, sillä Steven Morrissey on meidän ainut puhdas kärkemme, VPS-luotsi Olli Huttunen kertoi seuran kotisivuilla.

HJK:n nuorissa oppinsa saanut Aaltonen, 19, siirtyi Hongan organisaatioon vuonna 2010 ja esiintyi liigapeleissä 19 kertaa kausina 2012-2013. Aaltonen on edustanut Suomea nuorten jokaisessa ikäluokassa alle 15-vuotiaista alle 20-vuotiaisiin.

Viime kaudella FC Hakassa kirjoilla olleen Lasse Linjalan, 26, tilannetta arvioidaan vielä. Linjala on pelannut liigaa aiemmin JJK:n paidassa.

– Linjala on ollut meillä nyt kuukauden testissä, ja pian Lassen kanssa katsotaan missä mennään. Voidaan kuitenkin miettiä, että Morrisseyn kaltaista kärkimiestä emme etsi, vaan mahdollisesti fyysisempää vaihtoehtoa.