Saksalaislehti Wolfsburger Nachrichten paljastaa, että kokenut kroaattihyökkääjä Ivica Olic on saanut tarjouksen Valioliigassa sijalla 15 majailevasta Stoke Citystä. 34-vuotias bulldoggimainen kärkimies myöntää tarjouksen houkuttelevan, mutta ei silti ole vielä valmis tekemään päätöstä.

– En olisi uskonut, että saisin vielä tilaisuuden pelata Valioliigassa. Totta puhuakseni tällä hetkellä luulen, että tartun tarjoukseen, Olic myöntää.

– Juttelin Stoken puheenjohtajan ja valmentajan kanssa. Minulla on sellainen tunne, että he todella haluavat minut sinne.

Myös nykyiseltä seuraltaan Wolfsburgilta Olic on saanut jatkosopimustarjouksen. Tarjous on kuitenkin vain vuoden mittainen ja sisältää palkanalennuksen.

Ivica Olic on viimeistellyt Bundesliigassa tällä kaudella kahdeksan maalia. Hän on pelannut Saksan pääsarjassa yhtäjaksoisesti tammikuusta 2007 lähtien. Kroatian maajoukkueessa Olicilla on takanaan neljät arvokisat. Hän on myös vahva ehdokas maan tulevan kesän MM-kisajoukkueeseen.