Veikkausliigaseura FC Hongan kannattajayhdistys Hongan kannattajat eli HK-05 kertoi keskustelupalstallaan, että sen jäsenet eivät aio käydä liigaseuran otteluissa niin kauan kuin seuran nykyinen johto jatkaa pesteissään.

Viimeisin pisara lienee ollut se, että Honka vaihtoi helmikuussa valmentajaa, kun pitkäaikainen luotsi Mika Lehkosuo sai lähteä seurasta ja tilalle palkattiin ensimmäiseen valmentajanpestiinsä Shefki Kuqi. Lehkosuon irtisanomisen syynä olivat taloudelliset epäselvyydet, mitkä hän itse on kuitenkin kiistänyt myöhemmässä ulostulossaan. Asia puidaan tällä hetkellä juristien välityksellä.

– Me, Hongan Kannattajat, emme koe nykyisen seurajohdon ja oman arvomaailmamme kohtaavan toisiaan. Uskomme avoimeen, luotettavaan ja ihmisläheiseen Honkaan, joka pitää omistaan huolta. Valitettavasti Pallohonka Oy ei toimillaan tue tällaista näkemystä seurasta, kannattajaryhmän keskustelupalstalla kirjoitetaan.

– Tästä johtuen Hongan Kannattajat, HK05, ei tule olemaan yhdistyksenä läsnä Pallohonka Oy:n järjestämissä ottelutapahtumissa niin kauan kuin nykyinen seurajohto omistajineen jatkaa. Hongan Kannattajat jatkavat toimintaansa FC Honka Ry:n alaisten joukkueiden otteluissa.