Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi Ykköseen pudonnut on tehnyt ensimmäisen kovan luokan hankintansa uuden kauden joukkueeseensa. JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan yksivuotisella pelaajasopimuksella. Kari on mukana jo tulevan viikonlopun Suomen Cup -ottelussa.

27-vuotias hyökkääjä nousi jo nuorena mukaan JJK:n edustusjoukkueeseen ja oli ratkaisevassa roolissa seuran noustessa niin Ykköseen kaudeksi 2007 kuin Veikkausliigaankin kaudeksi 2009. JJK:n ja Tommin polut erkanivat hetkeksi vuosina 2012-13 kun Kari vietti kaksi kautta Päijänteen eteläpäässä FC Lahden riveissä. Nyt kulttisuosikki kuitenkin palaa takaisin kotiin.

Kari harjoitteli jo loppusyksystä JJK:n mukana mutta ehti käydä haistelemassa myös ulkomaiden tuulia niin Liettuassa, Puolassa kuin Indonesiassakin. Testileirit sujuivat hyvin ja pari tarjousta oli jo pöydällä niin Suomesta kuin ulkomailtakin, mutta lopulta Karin valinta oli selvä.

– Halusin takaisin Jyväskylään ja seuraan jota rakastan, jonka eteen oon valmis antamaan kaikkeni, Kari kertoo lopullisen päätöksensä taustoja.

Asiasta kertoi JJK kotisivuillaan.