Liverpoolin johtoportaaseen kuuluva Ian Ayre on huolissaan siitä, että joukkue on pudonnut tilitoimisto Deloitten vuosittain julkaiseman rahaliigan kymmenen kärjestä.

Listauksessa mitataan joukkueiden liikevaihtoa ja Liverpool on nyt vasta 12:s. Seura on ensimmäistä kertaa kymmenen parhaan ulkopuolella listauksen 14 vuoden julkaisuhistorian aikana.

– Tämä on vakavaa, kun ajatellaan että olemme sentään Liverpool FC ja tiedämme mitä hyvä on. Olemme olleet siellä (huipulla) ja tavoittelemme paluuta sinne, Eyre kertoi Liverpool Echolle.

– Olemme kuitenkin rauhallisia, koska tiedämme miksi olemme tällä sijalla. Emme pelaa eurokentillä ja siitä on kyse. Meillä ei ole myöskään stadionia, jonka yleisökapasiteetti vastaisi kysyntää joukkuettamme kohtaan.

Ensisijainen tavoite joukkueella on nousta jälleen Mestarien liigan joukkueeksi.

– Tiedämme syyt putoamiseemme top 10:stä, ja nyt laitamme panoksemme korjataksemme nämä asiat ja toivomme palaavamme Mestarien liigaan. Jos olisimme saaneet nauttia niistä tuloista, olisimme jo tänä vuonna olleet Deloitten listan sijalla kahdeksan, Ayer arvioi.

Katso tästä Deloitten listauksen 20 suurinta seuraa.