Barcelona on ilmoittanut kotisivuillaan päässeensä yhteisymmärykseen laitapuolustaja Martin Montoyan kanssa pitkästä jatkosopimuksesta. 22-vuotias Montoya allekirjoittaa lähiviikkoina vuoteen 2018 ulottuvan jatkodiilin.

Montoyan uuteen sopimukseen kirjataan 20 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Nuori laitapuolustaja on noussut kahden viime kauden aikana Barcelonan luottomiesten joukkoon. Näiden kausien aikana pelaamissaan 53 ottelussa mies on onnistunut maalinteossa kahdesti.

Barcelonan oman juniorikoulun kasvatti olisi ollut ilman jatkosopimusta saatavilla kesällä ilman siirtokorvausta. Kauden aikana oli huhuttu ainakin Inter Milanin, Arsenalin ja Liverpoolin voimakkaasta kiinnostuksesta kaikki Espanjan ikäkausimaajoukkueet läpikäynyttä Montoyaa kohtaan.

Barcelona kohtaa illalla elintärkeässä El Clásicossa Real Madridin. Tappio olisi Barcelonan mestaruushaaveille lähestulkoon kuolettava isku.