La Ligan mestaruudesta kynsin hampain kamppaileva Atlético Madrid pelasi tiistai-iltana Mestarien liigan puolivälierissä jo kauden neljännen tasapelinsä FC Barcelon kanssa. 1-1-tulos oli Atléticolle hyvä, sillä se saa toiseen osaotteluun kotikenttäedun.

Kotijoukkue Barcelona oli ottelussa aktiivisempi, mutta Atléticon luotettava maalivahti Thibaut Courtois pelasi jälleen kerran huikean ottelun maalinsa suulla. Belgian maajoukkuevahti on Espanjassa kuitenkin vain lainalla Chelseasta ja ”Sinisten” päävalmentaja Jose Mourinho haluaa tiettävästi tuoda Courtois’n takaisin Lontooseen.

Niinpä Atlético katselee jo uutta maalivahtia ensi kaudeksi ja katseet on käännetty kohti Saksaa. Bild-lehden mukaan seura haluaisi palkata loistavaa kevätkautta Schalkessa pelaavan Ralf Fährmannin veräjänvartijakseen. Saksalaisaviisin mukaan 25-vuotias Fährmann nauttii Schalkessa vain miljoonan euron vuosipalkkaa, joten mies voi olla hyvinkin avoin saapuville tarjouksille.

– Voin kuvitella kaikenlaista, mutta tällä hetkellä vain Schalkella on väliä. Keskustelemme jatkosta kesätauolla, maalivahti sanoo vuonna 2015 päättyvään sopimukseensa viitaten.

196-senttinen Fährmann valtasi Schalkessa ykkösmaalivahdin tehtävät kokeneelta Timo Hildebrandilta syyskauden lähestyessä loppuaan. Vihdoin tilaisuutensa saanut Fährmann on pitänyt maalinsa koskemattomana yhdeksässä pelissä kuudestatoista.

Schalken valmentaja Jens Keller onkin vihjaissut suorasanaisesti maajoukkueluotsi Joachim Löwille, että hänen mielestään Fährmannin paikka on Saksan MM-kisojen maalivahtikolmikossa.