FC Inter on tehnyt yksivuotisen sopimuksen A-junioreista nostetun Niclas Forssin kanssa. 19-vuotias keskikenttäpelaaja on jo nähty joukkueen mukana aiemmin Liigacupissa.

Forssin kausi käynnistyi lainalla Interin yhteistyöseura Salon Palloilijoiden joukkueessa. Nuorukainen saakin Kakkosessa hyvin pelituntumaa.

– Niclas oli vähän aikaa loukkaantuneena ja hänen täytyy nyt päästä pelaamaan. Hän on taitava nuori, jonka kehitykselle miesten pelit tekevät erityisen hyvää. Hän pelaa nyt ainakin seuraavat pari viikkoa SalPassa, mutta pääsee kuitenkin pääasiassa harjoittelemaan meidän mukanamme, päävalmentaja Job Dragtsma selventää seuran verkkosivuilla.

Niclas Forssin isä Tero pitää edelleen hallussaan eniten maaleja Interille tehneen pelaajan titteliä yhteensä 74 sarjamaalillaan. Liigadebyytissään Niclaksesta tulee Interin ensimmäinen toisen polven pelaaja Veikkausliigassa.