JJK:n joukkue kaudelle 2014 on juuri saanut viimeisenkin silauksen kun kokenut makedonialaispuolustaja Bilal Velija liittyy Kettujen vahvuuteen täksi kaudeksi.

Pelaaja harjoitteli JJK:n mukana jo tammikuussa viikon verran ja oli mukana mm. Tammiturnauksessa kaatamassa liigajoukkue FF Jaroa.

31-vuotias pelimies jätti nopeasti hyvän ja äärimmäisen ammattimaisen vaikutelman valmennusjohtoon ja Bili täydentääkin erinomaisesti JJK:n joukkueen koostumusta.

– Hyvä, voimakas puolustaja joka osaa myös hyökätä, erittäin terävä ja taitava molemmilla jaloilla, JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja kuvailee tuoreinta kettupeluria seuran kotisivuilla.

Rutiinia löytyy

Etenkin oikeana laitapuolustajana useimmin viilettävä Bili on kerännyt urallaan kokemusta aikaisemmin useamman eri maan liigoista pelaten mm. Norjan kovatasoisessa Adeccoligassa ja piipahtanut jo pidemmän aikaa sitten myös Suomessa pelaten yhden kauden Porissa. Kokemukset eri maiden sarjoista näkyvät miehen otteissa hyvällä tavalla.

– Bili on viimeisen päälle ammattilainen ja varustettu hyvillä johtajanominaisuuksilla. Tämä oli selvää jo tammikuun testin aikana ja mielikuva on vain vahvistunut nyt kun saatiin äijä tänne takaisin pari päivää sitten, Pasoja summaa.