Kuopion Palloseura on ilmoittanut kotisivuillaan päässeensä sopimukseen 26-vuotiaan hyökkääjän Admir Catovicin kanssa. Bosnialaisruotsalaisen kärkipelaajan on tarkoitus pelata jo lauantaisessa HJK-ottelussa Helsingissä.

– Olen iloinen ja onnellinen pelaajasopimukseni johdosta. Aion pelata niin hyvin kuin mahdollista ja autan joukkuetta voittamaan niin monta ottelua kuin mahdollista, Catovic kommentoi sopimustaan.

– Joukkueessamme on laatua ja paljon hyviä pelaajia. Harjoitukset ovat hyviä ja omaan tyyliini sopivia.

Kärkimies edusti kaksi edellistä kautta Ruotsin kakkostasolla pelaavaa Assyriskaa, mutta on edustanut kahteen otteeseen myös suurseura AIK:ta, jonka kasvatiksikin mies luetaan. Ruotsin pääsarjapelejä Catovicilla on plakkarissa 23 kappaletta.

Pelaajaa koskevat kansainväliset pelilupa-asiat ovat parhaillaan etenemässä ja niiden toivotaan järjestyvän lauantaihin mennessä.