Saksan Bundesliigan neljäntenä olevan Bayer Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler on jälleen vakuuttanut suomalaisvalmentaja Sami Hyypiän olevan vakaa. Leverkusenin alavireiset peliesitykset ovat käynnistäneet spekulaatioita Hyypiän asemasta, joskin Saksassa potkuhuhut ovat olleet hyvin maltillisia.

– Jos meistä tuntuisi, ettei mikään enää toimi, reagoisimme. Mutta meistä ei tunnu siltä. Sami on kova työntekijä, aivan kuten hän oli pelaajanakin. Siksi seisomme hänen takanaan, Saksan ex-maajoukkuehyökkääjä Völler toteaa Kölner Stadt-Anzeigerille.

– Haluamme yrittää selvitä kriisistä Sami Hyypiän kanssa.

Upean syyskauden pelannut Leverkusen on kompuroinut pahasti talvitauon jälkeen. Viimeisestä kahdeksasta bundesliigaottelusta on tilille tullut vain yksi voitto. Hätiköintiin ei seurassa silti uskota.

– Emme uskoneet takaiskujen olevan noin rajuja. Tosiasia kuitenkin on, että olemme yhä neljänsiä ja meillä on kaikki omissa käsissä, Völler muistuttaa.

– Sami käy parhaillaan läpi oppimisprosessia. Hän ei ole vielä koskaan kokenut kriisiä, joten tämänhetkinen tilanne on hänelle uusi, Leverkusen-pomo toteaa.