Saksan pohjoisosissa sunnuntaina pelattava Niedersachsenin derby herättää perinteisesti suuria tunteita. Nyt kannattajat ovat sortuneet todella likaiseen peliin.

Eintracht Braunschweigin fanit ovat teurastaneet lampaan ja ripustaneet kuolleen eläimen roikkumaan vastustajansa Hannoverin harjoituskentän aitaan. Vihreäksi maalatun raadon vierelle oli laitettu kyltti, jonka tekstinä luki ”Am Sonntag geht euch Mistviechern die Luft aus” – vapaasti suomennettuna ”Sunnuntaina teiltä elukoilta loppuu happi”.

Bild Hannover 96

@BILD_96
Abartig! Idioten haben ein totes Lamm an den Trainingsplatz von #h96 gehängt. Später mehr hier und bei #bild.de.

Myös syyskauden derbyssä nähtiin alatyylinen temppu, kun Braunschweigin fanit olivat laittaneet Hannoverin logolla maalatun ja kaulaliinaan puetun sian tallustelemaan Hannoverin kaduille. Sian toiseen kylkeen oli maalattu itsemurhan tehneen Hannover-maalivahdin Robert Enken pelinumero.