Pitkältä ulkomaankierrokselta Suomeen palanneella futaajalla sydämen rytmihäiriöitä

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Viime vuonna lähes kymmenen ulkomailla viettämänsä vuoden jälkeen kotimaan kentille palannut Marko Kolsi kärsii sydänvaivoista.

29-vuotias PK-35:n kanssa sopimuksen tehnyt Kolsi tunsi olonsa huonovointiseksi kesken viimeviikkoisen Viikinkejä vastaan pelatun harjoitusottelun. Myöhemmin selvisi, että Kolsi kärsi sydämen rytmihäiriöstä. Tällä hetkellä mies voi olosuhteisiin nähden hyvin ja lisätutkimuksia tehdään Meilahden sairaalassa.

Kolsi edusti Suomessa juniorivuosinaan Vantaan Jalkapalloseuraa, FinnPaa ja FC Jokereita ennen lähtöään pitkälle ulkomaiden kierrokselle. Kolmen Hollannissa viettämänsä vuoden jälkeen Kolsi kotiutui Sloveniaan, jossa hän palloili noin kuuden vuoden ajan. Pisimpään Kolsi edusti slovenialaista Rudar Velenjeä. Vuosien varrella mies pelasi myös lukuisia euro-otteluita.

Kolsin sairauslomasta tiedotti PK-35 kotisivuillaan. SuomiFutis-sivusto toivottaa Marko Kolsille pikaista paranemista.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!