Valioliigan mestaruustaistelu sai keskiviikkona dramaattisen käänteen, kun sarjajumbo Sunderland pakotti Manchester Cityn kotikentällään 2-2 -tasapeliin. Vierasvoittokin oli lähellä, sillä Sunderland johti ottelua vielä viitisen minuuttia ennen loppua. Samir Nasrin maali toi Citylle kuitenkin tärkeän tasapelipisteen.

– En saanut vieläkään sitä sydänkohtausta, jonka jalkapallo yrittää minulle jokaisessa ottelussa aiheuttaa, Sunderlandin valmentaja Gustavo Poyet kommentoi ottelua BBC:lle peittelemättä pettymystään lopputulokseen.

– Ansaitsimme pelistä enemmän.

Sunderland on kuusi pistettä putoamisviivan alapuolella, mutta se on pelannut ottelun pahimpia kilpakumppaneitaan vähemmän. Lauantaina on kuitenkin edessä toinen kova haaste, kun se matkustaa Lontooseen myös mestaruutta taistelevan Chelsean vieraaksi.

– Jouduimme takaa-ajoasemaan Cityä vastaan jo kahden minuutin jälkeen, mutta uskoimme yhä itseemme ja saimme siitä palkinnoksi pisteen. Olen varma, että pelaajat uskovat saavuttavansa vähintään saman, jos pelaamme samalla tavalle Chelseata vastaan, uruguaylaisluotsi jatkaa.

– Pelaamme itseämme varten – emme Liverpoolille. Ehkä autoimme heitä silti, ja uskon, että Luis Suarez on tänään onnellinen siitä, että mestaruustaistelussa on yksi joukkue vähemmän, Poyet muisti maanmiestään.