Vuoden tauon jälkeen Veikkausliigaan palannut Mika Ojala onnistui maalinteossa heti kauden ensimmäisessä ottelussaan. Ojala ampui rankkarista pallon FF Jaron maaliin Interin 2-0 -vierasvoitossa. 25-vuotias Ojala oli lisäksi antanut 1-0 -maaliin johtaneen kulmapotkun.

Kaikki Veikkausliiga-ottelunsa Turun Interin paidassa pelanneelle Ojalalle maali oli Veikkausliiga-uran 54:s. Maalin myötä hän nousi Interin pääsarjahistorian kaikkien aikojen maalintekijätilaston jaetulle ykköspaikalle.

Ojalan kanssa ykköspaikan jakaa toistaiseksi ruotsalainen Richard Teberio, joka pelasi vuosina 1999-2004 Interin paidassa 136 Veikkausliiga-ottelua. Ojalalla otteluita on koossa 176.

Mika Ojala debytoi Veikkausliigassa 19.4.2006 ollessaan vasta 17-vuotias. Viimevuotista Häcken-visiittiä lukuun ottamatta hän on pelannut koko ammattilaisuransa Interissä. Ojala on valittu Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi vuosina 2008, 2011 ja 2012.

7 A-maaottelua pelanneen Mika Ojalan yhden kauden maaliennätys 16 on kaudelta 2011.