Bayer Leverkusenin keskikenttämies Lars Bender, 25, on vakuutellut, että hänen uransa jatkuu nykyisessä seurassa jatkossakin. Miestä on mediassa viety Arsenaliin keskikentän tasapainottajaksi.

– Olen vastikään jatkanut sopimustani vuoteen 2019. Olen onnellinen Leverkusenissa ja oloni on täysin rauhallinen. Minulla ei ole tarvetta hakea muutosta elämääni, Saksan maajoukkueessakin 17 ottelua pelanut Bender kertoi Bildille.

Leverkusen aloitta kauden mahtavasta. Niin Benderin ja koko muun joukkueen alakulo johti keväällä päävalmentajansa Sami Hyypiän potkuihin.

– Kauteni ei ole ollut mahtava, joten minun täytyy nousta nyt johtajan rooliin tässä seurassa. Tämä ei ole ollut helppo vuosi kenellekään. Syyskierroksen ilon jälkeen meille tuli monta tappiota keväällä. Hävisimme kaksi kertaa kolme ottelua peräkkäin, mikä oli epämukavaa. Emme ole kokeneet sellaista aiemmin.

Leverkusen on ennen päätöskierrosta kiinni Bundesliigan nelossijassa, mikä takaisin paikan Mestarien liigan karsintaan. Wolfsburg on kuitenkin vain pisteen perässä.