Tammikuun lopulla polvensa nivelsiteet leikkauskuntoon loukannut AS Monacon ja Kolumbian maajoukkueen huippuhyökkääjä Radamel Falcao elättelee vielä toiveita siitä, että hän pääsee kirmaamaan MM-kisoissa kentälle.

– Toipuminen edistyy hyvää vauhtia. Olen tyytyväinen siitä, kuinka tämä kehittyy. Kaikki on mennyt odotettua paremmin ja toivon kaiken jatkuvan samaan malliin, Falcao kertoi Marcalle.

– Tämä ottaa aikansa ja minulla on myäs muita prosesseja menossa toipumisen kanssa menossa samaan aikaan. Kun aika tulee, voimme päättää olenko valmis MM-kisoihin. Nyt keskityn vain polveeni ja toipumiseen ja mahdolliseen esiintymiseen MM-kisoissa.

Falcao heitti vielä ilmoille mielipiteensä siitä, että eteläamerikkalaiset joukkueet ovat todennäköisempiä mestareita kuin muuta Brasiliass pelattavissa kisoissa.

– Suosikkeina pidetään aina niitä, jotka ovat historiassa voittaneet mestaruuksia. Kuitenkin eteläamerikkalaisille joukkueille pelaaminen siellä voi olla vähemmän monimutkaista kuin eurooppalaisille, Falcao päättää.

MM-kisoihin osallistuvien joukkueiden täytyy nimetä ensi tiistaihin mennessä 30 miehen alustavat ryhmät ja lopulliset 23 pelaajan miehistöt täytyy ilmoittaa FIFA:lle 2. kesäkuuta. MM-kisat pelataan 12. kesäkuuta – 13. heinäkuuta.