Belgradin paikallisotteluissa Serbian pääsarjassa on tunnetusti ollut lämmin tunnelma. Erityisen kuumat paikat oli kuitenkin Darko Lazovicilla, joka sai selkäänsä katsomosta heitetyn soihdun.

Lauantaina pelattiin historian 146. derby Partizan Belgradin ja Belgradin Punaisen Tähden välillä. Peli päättyi Partizanin 2-1 -johtoon, mutta ottelun puhutuin tapahtuma oli 23-vuotiaan serbilaiturin selkään osunut valoammus.

Lazovic selvisi tilanteesta vahingoittumana, mutta ei varmasti kiitellyt reaktiota, joka hänen joukkueensa tekemällä maalilla oli omiin kannattajiin. Soihtu lensi kentälle Lazovicin oman joukkueen Punaisen Tähden kannattajien joukosta.

Vaarallinen tilanne, josta pelaaja selvisi tällä kertaa säikähdyksellä. Toki muista ottelun videoista käy ilmi, ettei kyseessä ollut yksittäinen stadionille salakuljetettu soihtu, vaan pyrotekniikkaa oli stadionilla maan tapojen mukaisesti satamäärin.