Sami Hyypiän pelikaverina Liverpoolin paidassa Mestarien liigan vuonna 2005 voittaneen Djibril Cissen esikoispoika on antanut rukkaset miehen vanhalle seuralle. 8-vuotias Cassius Clay Cisse allekirjoitti sen sijaan sopimuksen Crewe Alexandran kanssa.

Nyrkkeilijälegenda Muhammed Alin mukaan nimettyä Cassius Cisseä oli Squawka-sivuston mukaan houkuteltu Liverpooliin, Evertoniin ja Manchester Unitediin, mutta hän valitsi äitinsä kanssa ensimmäiseksi seurakseen Crewen. Crewe on kuuluisa tuotteliaasta junioriakatemiastaan.

 

Cassius Cissen äiti kirjoitti kuvan viereen näin:

– Katsoin eilen ylpeänä, kun pikkumies allekirjoitti ensimmäisen ammattilaissopimuksensa. Viimeiset kuukaudet ovat olleet intensiivistä matkustamista kolmen eliittiakatemian välillä. Päätös oli erittäin vaikea. Hän on vielä niin nuori. Tärkeintä on kuitenkin, että hän nauttii siitä. Creween meno oli Cassiuksen oma päätös, äiti Jude Cisse kirjoitti.

32-vuotias Djibril Cisse pelasi 41 A-maaottelua Ranskan paidassa. Liverpool-menestyksen jälkeen tie on vienyt mm. Marseillen, Sunderlandin, Panathinaikosin ja Lazion kautta Ranskan liigan Bastiaan. Bastiassa Cisse on iskenyt tällä kaudella kaksi maalia.