Greuther Fürth ja HSV pelaavat sunnuntaina ratkaisevan karsintaottelun Bundesliigan paikasta. Greuther Fürthin suomalaiskeskikenttäpelaaja Tim Sparv uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin yllättää suurseura.

Joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu päättyi torstaina maalittomaan tasapeliin ja Greuther Fürth pääsee kotiyleisönsä eteen ratkaisemaan otteluparia. Greuther Fürth esiintyi väkevästi jo joukkueiden ensimmäisessä pelissä ja Sparv uskoo kotiyleisön tuen siivittävän joukkueen Bundesliigaan.

– Ensimmäisessä pelissä emme juuri muuttaneet pelityyliämme, vaikka vastassa oli HSV. Prässäsimme korkealta ja huomasimme, että pystymme haastamaan heidät hyvin. Yleisön tuella pystymme voittamaan ottelun, Sparv toteaa SuomiFutikselle itseluottamusta uhkuen.

Greuther Fürthin kotistadionille mahtuu 18 500 katsojaa ja stadionin odotetaan sunnuntaina olevan ääriään myöten täynnä.

– Vaikkei stadionimme ole yhtä iso kuin Hampurin, niin katsomossa tulee varmasti olemaan hieno meininki. Liput myytiin minuuteissa loppuun ja odotettavissa on hieno tunnelma.

Sparv sai hieman esimakua Bundesliigan tunnelmasta ensimmäisessä ottelussa, kun HSV:n kotikentällä ottelua oli seuraamassa yli 56 000 katsojaa. Keskikenttäpelaajan nälkä kasvaa syödessä.

– Hampurissa oli uskomattoman hyvä tunnelma ja tupa oli täynnä. Tätä haluan lisää!