Tim Sparvin Greuther Fürth aloittaa Bundesliigan nousukarsintaottelut keskiviikkona. Vastaan tulee maineikas HSV.

Greuther Fürth oli pitkään suorassa nousupaikassa kiinni, mutta menetti paikkansa suorana nousijana aivan viime kierroksilla. Greuther Fürth päätti sarjakautensa viime viikolla 2-0-voittoon Sandhausenista, mutta se ei riittänyt Paderbornin voittaessa samaan aikaan omassa ottelussaan Aalenin.

– Se oli meiltä hyvä ottelu, mutta fiilis oli kuitenkin aika matalalla pelin jälkeen kopissa. Olisimme halunneet nousta suoraan, mutta nyt sitä paikkaa Bundesliigassa pitää hakea eri kautta, Sparv miettii SuomiFutis.comille.

HSV on perinteikäs seura, joka on tottunut taistelemaan Bundesliigan kärkisijoista. Tämä kausi on ollut hampurilaisseuralle kuitenkin hyvin vaikea ja se löysikin yllättäen itsensä karsintapeleistä.

– Hampuri on tietysti iso suosikki tässä otteluparissa. Uskomme kuitenkin oman tasomme riittävän haastamaan heidät. Yritämme saada vieraista hyvän tuloksen ja siten hyvät lähtökohdat kotiotteluumme.

Ensimmäinen osaottelu pelataan torstaina Hampurissa ja ratkaiseva ottelu pelataan sunnuntaina Greuther Fürthin kotikentällä. Sparvin mielestä on hyvä, että ottelupari ratkaistaan heidän kotikentällään.

– Jos toinen peli on kotona, niin silloin tietää mitä vaaditaan ja meillä on omat kannattajat selän takana kannustamassa. Meidän pitää saada hyvä tulos vieraista ja vierasmaali olisi hyvä.

Kim Sanden