Fraser Forsterin huippuotteet Celticin maalille nostivat miehen mukaan Brasilian kisakoneeseen. Englannin maajoukkuemaalivahdin siirrolla pois Skotlannin mestarista on spekuloitu mutta ainakin nyt vaikuttaa siltä, ettei mitään tapahdu suuntaan tai toiseen ennen kuin pelit Brasiliassa on pelattu.

Toinen pelaaja, jonka tulevaisuudesta on spekuloitu, on puolustaja Virgil van Dijk. Hänen siirrostaan Englantiin on liikkunut huhuja. Celticin toimitusjohtaja Peter Lawwell ei kyennyt kumoamaan huhuja Sunday Mailin haastattelussa.

– Emme halua kenenkään lähtevän. Mutta jos asiat kehittyvät, haluamme pitää pelaajamme niin pitkään kuin mahdollista eli Mestarien liigan karsintojen ajan.

– En usko, että Forsterin kanssa tapahtuu mitään ennen kuin hän palaa Englannin maajoukkueen MM-kisamatkalta Brasiliasta, Lawwell kommentoi.

201-senttinen Forster nousi suureen tietoisuuteen juuri Mestarien liigan otteluissa pitäen Celticin mukana Barcelonaa vastaan pelatuissa otteluissa. Hän on voittanut Celticin kanssa Skotlannin mestaruuden kolmella kaudella peräkkäin.

Näillä näkymin Forsterin voi nähdä siis myös Suomessa kun Celtic kohtaa Eloklassikossa Tottenhamin 2.8. Eloklassikkoon Olympiastadionin D-katsomon loput pääsyliput saa nyt edullisesti 29 euron hintaan Lippupalvelusta.