Celtic oli tiukilla Champions Leaguen 2.karsintakierroksella KR Reykjavikia vastaan. Ottelu oli 84.minuutille asti tilanteessa 0-0, kunnes nuori keskikenttämies Callum McGregor iski voittomaalin debyytissään. Mies keräsi Celticin verkkosivujen mukaan valmentaja Ronny Deilalta vuolaat kehut.

– Hän esiintyi hyvin debyytissään tärkeässä paikassa. Hän on suuri lahjakkuus, mutta hänen pitäisi pelata hieman suoraviivaisemmin. Tarvitsemme hänenlaisiaan pelaajia, jotka voivat tehdä asioita linjojen välissä. Hänellä on nopea kosketus ja hän on rauhallinen pallon kanssa. Hän ansaitsi peliaikansa, Deila kiitti ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

21-vuotias McGregor on esiintynyt Skotlannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa neljästi ja hänetkin nähdään 2.8.2014 Helsingin Olympiastadionilla pelattavassa Eloklassikossa.