Espanjalainen David Lopez ei jatka HIFK:ssa.

Lopez saapui Suomeen alun perin opiskelemaan ja nyt edessä on paluu kotimaahan henkilökohtaisten asioiden vuoksi. Lopez saatetaan silti vielä jossain vaiheessa nähdä Suomessa.

– Yhtälö, että Lopez pelaisi IFK:ssa kävi mahdottomaksi ja hän lopulta itse pyysi saada jäädä kotimaahansa. Meillä ei ollut tarjota millään sellaisia olosuhteita, joita hän olisi tarvinut Suomessa. Lisäksi hänen perheensä tarvitsi miestä kotimaassa, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi tämä. Pidämme kuitenkin yhteyttä mieheen ja toivottavasti “Spanski” nähdään vielä joskus tähtipaidoissa, urheilutoimenjohtaja Henri Määttä toivoo seuran verkkosivuilla.

Lopezille jäi hyvä maku Suomesta ja HIFK:sta.

– Rakastan tätä seuraa. Ensimmäisistä harjoituksista lähtien minut otettiin erittäin lämpimästi vastaan niin pelaajien kuin taustojen toimesta. Unohtamatta joukkueen upeita kannattajia Stadin Kingejä. En ole edes Espanjassa kokenut vastaavaa kannattajakulttuuria, Lopez kiittää.