Jarno Parikka VPS:n euro-ottelusta: ”Emme voi lähteä peruuttelemaan”

© Kuva: Juha Tamminen
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

VPS jatkaa torstaina Eurooppa-liigan karsintoja ensimmäisen kierroksen toisella osaottelulla ruotsalaista Brommapojkarnaa vastaan. VPS johtaa otteluparia voitettuaan Valkeakoskella viime viikolla 2-1.

– Emme voi lähteä vain peruuttelemaan ja puolustamaan. Meillä on vain yhden maalin johto ja heillä on vierasmaali tehtynä. Niin siitä ottelusta tulisi liian pitkä. Meidänkin pitää hyökätä, luoda tekopaikkoja ja tehdä maaleja, sanoo ensimmäisen ottelun voittomaalin iskenyt Jarno Parikka HuippuFutis-sivuston haastattelussa.

Parikka pelasi polvi puudutettuna, sillä se ei ole tullut vielä kuntoon viimekesäisen operaation jälkeen.

– Uskon, että pystyn pelaamaan. Siitä on tulossa hieno peli. Tarkoitus olisi pelata, jos olen kunnossa ja mahdun joukkueeseen. Maali avausottelussa tuntui hyvältä. Se oli tärkeä maali joukkueelle, että voitimme, Parikka kertoo.

Jarno Parikan laajan Piinapenkki-erikoishaastattelun löydät HuippuFutis-sivustolta.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliLähde: Ronaldinho siirtymässä Valioliigaan?
Seuraava artikkeliIL: RoPS laittaa B-junnut liigapeliin – ”Halutaan näpäyttää liigan ihmisiä, kun ovat niin munattomia”