MM-kisojen yllätysjoukkueen Costa Rican hyökkäyksessä erinomaista turnausta pelaava Joel Campbell on saamassa mahdollisuuden murtautua Arsenalin miehistöön ensi kaudeksi.

Pelaaja liittyy tykkimiesten vahvuyteen heinä-elokuun vaiheessa, kertoo BBC Sportin toimittaja David Ornstein Twitter-tilinsä välityksellä.

Pelaaja on ollut seuran omistuksessa jo kolme kautta, mutta sai vasta työluvan viime kesänä. Hän on pelannut kaikki kaudet lainalla ulkomailla.

Viime kausi sujui vahvisti Kreikan suurseuroihin kuuluvassa Olympiakosissa. Tähtihetkenä oli maalin tekeminen Mestarien liigan pudotuspeleissä ManU:n verkkoon vaikka joukkue putosikin lopulta jatkosta.

Costa Rica on edennyt turnauksessa jo kahdeksan parhaan joukkoon ja kohtaa puolivälierässään Hollannin. Campbellin näyttävin ottelu oli alkulohkon 3-1-voitto Uruguaysta, missä mies teki maalin ja tarjoili toiseen upean läpisyötön.

Hän myös onnistui omassa rankkarissaan neljäntenä vetäjän, kun Kreikka kaatoi neljännesvälierän rankkarikisassa. Kaikkiaan 22-vuotias taituri on tehnyt valtavan työmäärän, kun Costa Rica on lähtenyt jokaiseen otteluun yhden kärkimiehen taktiikalla ja Campbell on aloittanut jokaisen ottelun.