Simo Valakari ihastelee SJK-buumia: ”Koko kaupunki meidän takana”

SJK on saanut taipaleelleen Veikkausliigassa mainion alun, kun sarjanousija majailee taulukossa sijalla kaksi.

Vaikean alkukauden jälkeen ryhmällä on allaan seitsemän voiton ja yhden tasapelin putki. Edellinen tappio on jo siis hyvin kaukaa toukokuun puolelta.

– Seinäjoella on ollut jo pitkään kova jalkapallobuumi. Tottakai jalkapalloon kuuluu ylä- ja alamäet, mutta sen kaksi vuotta mitä minä olen ollut täällä nyt mukana, ollaan kokoajan menty eteenpäin, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari hehkuttaa seuran sivuilla.


– Hienoa on myös miten täällä koko kaupunki on meidän takana. Pikkuhiljaa muukin Suomi on alkanut ihmettelemään että mitä siellä Seinäjoella tapahtuu.

Samalla valmentaja myöntää, että parannettavaakin löytyy nuoressa orgnisaatiossa.

– Tietenkin meillä on sarjanousijana vielä paljon kehitettävää. Opittavaa valmentajina, organisaationa ja pelaajina. Mutta se mitä meillä on täällä, on halu mennä koko ajan eteenpäin.

– Urheilussa asiat ei tapahdu sormia napsauttamalla, mutta kaikki me tehdään täällä kovasti töitä sen eteen. Ja voittoputki on suoraa jatkumoa sille. Kun asiat tehdään niin hyvin kuin mahdollista, todennäköisyys että voitat enemmän pelejä kasvaa kokoajan, Valakari kiteytti.

SJK yrittää jatkaa buumiaan seuraavaksi lauantaina, kun vastaan asettuu KuPS.

– KuPS on myös kovassa vireessä tällä hetkellä ja varmasti kova kamppailu on tulossa, mutta jos puolustetaan taas kuten tähänkin asti ja saadaan Lahti-pelin pallollinen pelaaminen mukaan, niin uskon että meillä on taas hyvät mahdollisuudet hyvään tulokseen lauantaina, maalitykki Toni Lehtinen ennakoi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.