Ykkösessä kärkisijoista taistelevan Valkeakosken Hakan miehistöön tulee muutoksia loppukauden osalta.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Venance Zézé palaa nykyiseen kotimaahansa Ranskaan henkilökohtaisten syiden vuoksi. Tilalle Haka on hankkinut 27-vuotiaan espanjalaisen Carlos Lopezin, joka edusti alkukaudesta Veikkausliigajoukkue SJK:ta.

– Zézén lähtö ja Mikko Innasen loukkaantumistilanne jättivät meidät ilman kahta laituria. Innanen saattaa olla koko loppukauden sivussa, Hakan päävalmentaja Juho Rantala toteaa seuran kotisivuilla.

– Lopezista saimme pelaajabudjettia muuttamatta laadukkaan hyökkäävän pelaajan, joka pystyy pelaamaan niin laidoilla kuin keskelläkin, Lopez on todella motivoitunut ja hän haluaa vielä näyttää taitonsa suomalaiskentillä, Rantala painottaa.

Lopez lienee Hakan käytettävissä jo lauantaina, kun valkopaidat kohtaavat 80-vuotisjuhlaottelussaan Viikingit klo 17.00 alkaen Valkeakoskella.

Haka on sarjassa neljäs, kun joukkueella on vielä seitsemän peliä jäljellä. Kakkossijaan on vain neljä pistettä eroa. Kärjessä olevaan, ottelun enemmän pelanneeseen, KTP:hen kuitenkin jo 12 pistettä. Sarjan voittaja nousee ensi kaudeksi Veikkausliigaan.