Naisten jalkapallomaajoukkue murskavoittoon MM-karsinnassa: ”Se mitä lähdettiin hakemaankin”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue otti torstaina vakuuttavan 8-0 (5-0) -vierasvoiton Bulgariasta ja säilytti näin mahdollisuudet jatkoon lohkostaan MM-karsinnassa.

Suomi otti ohjat pelissä heti alusta saakka ja avausosuma nähtiin noin viiden minuutin kohdalla. Katri Nokso-Koivisto keskitti vasemmalta ja Annica Sjölund nousi maalilla korkeimmalle ja puski pallon verkkoon.

Avausjakso päättyi Suomelle jo viiden maalin johtoon ja toisella jaksolla osuttiin vielä kolmesti

Päätösosuman ottelun 75. minuutilla tehneelle Linda Ruudulle maali oli maajoukkueuran ensimmäinen. Sanna Talonen teki puolestaan hattutempun.

– Aloitimme pelin hyvin ja jatkoimme kolmen (nopeasit syntyneen) maalinkin jälkeen hyvää pelaamista. Tämä oli hyvä peli ja hyvä tulos – se mitä lähdimme tänne hakemaankin. Tämä oli myös suurinumeroisin voitto minun päävalmentaja-aikanani, tyytyväinen päävalmentaja Andrée Jeglertz sanaili.

Suomella on jäljellä vielä kaksi ottelua lohkoa puhtaalla pelillä johtavaa Ranskaa vastaan näissä karsinnoissa.

Suomi tarvitsee noista otteluista pisteitä joko voittaakseen alkulohkonsa ja edetäkseen suoraan MM-kisoihin tai ollakseen vähintään kakkonen riittävän hyvillä pisteillä ansaitakseen paikan neljän maan jatkokarsintoihin yhdestä jäljellä olevasta paikasta.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!